Lichamelijke opvoeding

Omdat het gewoon leuk en gezond is, maar ook omdat we als school graag de motorische ontwikkeling van kinderen volgen, moet er natuurlijk ook af en toe eens flink bewogen worden door de kinderen. Hiervoor hebben we behalve onze schoolpleinen ook een speellokaal en een sporthal tot onze beschikking.

Voor de kleutergroepen hebben we in ons schoolgebouw een eigen speellokaal. Daar gaan deze groepen een paar keer per week naar toe om lekker te rennen, te dansen en te gymmen.

Voor de groepen 3 t/m 8 vinden de gymnastieklessen plaats in sporthal Essesteyn. Deze hal is door ons te bereiken via een loopbrug. Op donderdag of vrijdag krijgen de kinderen les van een vakleerkracht. De vakleerkrachten zijn Elly Buis (donderdag) en Arjan van der Voort (vrijdag). Op een andere dag in de week wordt door de eigen leerkracht les gegeven.

Meer over de regels en de kleding kunt u terugvinden in de schoolgids.