TSO - tussenschoolse opvang

Het overblijven (Tussenschoolse Opvang - TSO) op onze school wordt georganiseerd door Kinderstralen (voorheen Lunchen op school).

Op onze school is voor alle kinderen gelegenheid om over te blijven in de middagpauze.
Voor alle groepen is de pauze van 12.15 uur tot 13.00 uur. De kinderen kunnen in de middagpauze thuis eten, maar kunnen ook op school blijven. In elke klas komt dan een medewerker die het overblijven verzorgt.
Wij vinden het belangrijk dat het overblijven op onze school goed verloopt. Dit houdt in dat de kinderen rustig kunnen eten en drinken in een gezellige sfeer en dat er voldoende gelegenheid is voor spelen, zodat de kinderen fris en uitgerust zijn voor de lessen in de middag.

U vindt alle informatie over Kinderstralen en de TSO op onze school door hier te klikken.​

Bij vragen over de TSO kunt u ook contact opnemen met de overblijfcoördinator (Renate Milenkovic). De TSO-coördinator is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 11.00 uur en 13.30 uur onder telefoonnummer 06 18950446. Mailen kan ook maar alleen via het algemene emailadres: los@kinderstralen.nl (t.a.v. Renate).

Download  het overblijfreglement.